Verkkokaupan perustaminen

Sopivan verkkokauppa-alustan valinta riippuu yrityksen tarpeista ja resursseista.
Verkkokauppaa perustaessa täytyy aluksi miettiä sopiva verkkokauppapohja sekä maksuliikenneasiat.


Ylläpidetty verkkokauppa-palvelu

Ylläpidetty verkkokauppa-palvelu on yrityksille selkeämpi ratkaisu. Palveluntarjoaja hoitaa teknisen puolen/tietoturvapäivitykset, ja yrityksen tehtäväksi jää kaupan sisällön muu hoitaminen. Ylläpidetyissä verkkokauppa-palveluissa on usein valmiina tarjolla maksutavoiksi verkkopankkipainikkeet sekä muut yleisimmät maksutavat.

Tarjoavia yrityksiä
Hopia Group (Navitas Yrityspalvelut ja Varkauden kaupunki tarjoaa omien alueidensa yrityksille 15.5.2020 asti Hopia Group Oy:n verkkokauppa-pohjan perustamiskustannuksen)
MyCashFlow (MyCashFlow tarjoaa huhtikuun loppuun mennessä perustetuille verkkokaupoille 6kk ilman kuukausimaksua)
Vilkas (Vilkas tarjoaa max. 6kk verkkokauppa-alustaansa ilman kk-maksua)
Visma Verkkokauppa (Visma tarjoaa 3 kuukauden hinnalla 6 kuukautta verkkokauppaa, linkki tarjoukseen)


Verkkokaupan ylläpitäminen itse

Verkkokaupan asennus ja ylläpito on mahdollista myös tehdä itse. Oman verkkokaupan ylläpito vaatii teknistä osaamista asennusten sekä tietoturva-päivitysten osalta, mutta toisaalta oman verkkokauppan ulkoasua/ominaisuuksia on mahdollista muokkailla paremmin. Itse verkkokauppaa asennettaessa täytyy myös itse asentaa maksuliikenne-vaihtoehdot. Verkkokaupan asentaminen itse on mahdollista tehdä esim. webhotellille/omalle vuokrattavalle palvelimelle. Webhotelleja tarjoavia yrityksiä löydät tästä linkistä.
Lähtökohtaisesti webhotellissa täytyy olla tietokanta-sovellus sekä erittäin tärkeää on, että webhotellille hankitaan oma SSL-sertifikaatti (verkko-sivun osoitekenttään tulee lukon kuva).

Itse asennettavia verkkokauppa-alustoja
WooCommerce
Magneto
OpenCart
osCommerce

Hopia Group Oy:n verkkokauppa-pohja on yksinkertainen verkkokauppapohja, jossa maksutapoina on oletuksena käteinen/kortti toimituksen yhteydessä tai verkkopankkipainikkeet (mikäli yritys haluaa tehdä sopimuksen Checkout.fin tai PayTrailin kanssa). Tämä ratkaisu on sopiva esim. paikallisille yrityksille nouto-myyntiin tai kotiinkuljetukseen.
Yritys voi tehdä sivuille kevyitä muutoksia itse, esim. värimaailmaan.
Yritys pystyy itse hallinnoimaan/lisäämään tuotteita tunnuksilla, jotka heille toimitetaan. Lisäksi yrityksille toimitetaan video-ohjeet, kuinka verkkokauppaa pääsee muokkaamaan.

Hinta per yksittäinen verkkokauppasivu
– 100€/perustamiskustannus/yritys  Navitas Yrityspalvelut ja Varkauden kaupunki tarjoaa omien alueidensa yrityksille 15.5.2020 asti Hopia Group Oy:n verkkokauppa-pohjan perustamiskustannuksen
– 29€/kk

Hinnat sisältävät palvelintilan verkkokaupoille Hopia Group Oy:n ympäristössä, verkkokauppa-pohjan, yhden verkkotunnuksen (.fi, .net tai .com) sekä ohjeet verkkokaupan käyttöön.
Vallitsevan tilanteen jälkeen yrityksien on mahdollista jatkaa pohjan käyttöä, ja verkkokaupan voi myös mahdollisuuksien mukaan siirtää yrityksen omaan ympäristöön.

Sopimus on toistaiseksi voimassa, ei sitoutumista.
Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Esimerkkisivu >>


Yhteystiedot
Tiitus Hopia
+358 40 416 5314
tiitus.hopia(at)hopiagroup.fi